Més enllŕ de l'aportació de les protagonistes del nostre projecte, les sis nenes, i els pares, també volem donar veu a experts en la matčria per a discutir algunes temŕtiques relacionades amb la coeducació.

En aquest apartat trobareu una selecció de preguntes i reflexions que s'inicien en el documental audiovisual introductori i s'expandeixen a partir de l'interactiu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hem escollit dues nenes representatives de cada centre que hem visitat. Elles ens mostren l'escola des d'una altra perspectiva - diferent a la dels professors, pares i institucions-, i aquesta és per a nosaltres una nova ňptica i veu que mereix ser observada i escoltada amb atenció.

Cada nena ens mostra l'escola i el sistema d'aprenentatge a través dels seus ulls, sense filtres, emergint llavors propietats positives presents en els principis de la coeducació.

 

 

 

 

 

 

Les institucions coeduatives es troben representades per tres escoles situades a diferents punts de l'ŕmbit geogrŕfic catalŕ. Aquestes són l'escola Escola el Til·ler, amb filosofia Waldorf creada per Rudolph Steiner i situada a Bellaterra, Barcelona (privada); l’escola Andersen de Vic, Osona, (pública) amb principis de filosofia d'Escola Activa; i l’escola Joan Maragall de Rubí, Barcelona (pública).